Så hittar du sköna kläder som tål hundlekar

Barn och djur älskar att umgås. En härlig energi och genuin glädje sprider sig när det är dags för busiga lekar både inomhus och utomhus. Det kan dock gå lite vilt till emellanåt. Läs mer här om hur du kombinerar barn, husdjur och kläder på bästa sätt.

Det är en myt att du inte kan hitta fina kläder till dina barn bara för att du har hund. Hos kidsbrandstore.se finns ett stort utbud av lediga och snygga märkeskläder som tål hund- och barnlek.

Satsa på städning och avgränsade områden

För att hunden i huset inte ska gå hårt åt inredningen och för att undvika päls och smuts på kläderna är det en god idé att ha ett avgränsat utrymme där hunden får vistas när den har varit ute. Med hjälp av en matta och en handduk kan du torka torrt och borsta av innan hunden får komma in i huset igen.

När det gäller barnens kläder är det god idé att satsa på sköna plagg som de kan röra sig i när de leker och umgås med hunden. Det finns gott om trendiga hoodies och sköna joggingbyxor på kidsbrandstore.se. Se till att du investerar i en roller som gör att du slipper klistriga klädvårdsrullar för att få en hårfri miljö inomhus. Det är annars lätt att ledsna på allt hundhår som sätter sig överallt på både kläder och möbler. Med en smart roller ser ditt hem och dina barns kläder alltid fräscha ut.

Hundar